Mental regndroppsmassage

Mental regndroppsmassage

I regndroppsmassagen/terapin använder jag mig av rena eteriska oljor från Young Living. dessa oljor påverkar vårt känslocentrum i hjärnan genom vårt doftsinne och är en mycket välgörande massagebehandling för att få känslomässig läkning.

Det är en både kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång.


Den mentala regndroppsmassagen är en fördjupad form av regndroppsmassage med fokus på mentala åkommor såsom t ex stress, utmattningssyndrom, energilöshet, sömnsvårigheter, depression/ångest, olika trauman och sorg.


Regndroppsmassage är en väldigt mjuk form av massage, där det används bl a fjäderlätta strykningar på ryggen, kombinerat med andra effektiva massagetekninker, och något som heter vitaflex-metoden som är en sorts reflexologi, på fötter och underben. Vitaflex är ett komplett vetenskapligt system av punkter som frigör läkande energi inom oss. I viss mån masserar jag även händerna också med vitaflex.


Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som är en välgörande avstressande och utrensande massage där terapeutiska oljor används. Jag använder ca 10-12 olika oljor där alltid oregano och timjan ingår, förutom dessa oljor väljer jag ut de oljor som passar till det som du vill ha hjälp med.

De oljor som ingår i massagen är lugnande, rogivande, uppiggande, eller energigivande , beroende på vad just du behöver.

Några exempel för stress kan oljan Peace&Calming användas, vid depression/ångest kan Lavendel användas och vid energilöshet /utmattning kan Ylang Ylang användas. Jag har ett antal oljor att välja på vid de olika besvären. Jag väljer även på olika oljor vid sorg, och sömnproblem, samt oljor som stöttar levern, sköldkörtel och binjurar vid stress.

Jag kommer att berätta för dig vilka oljor jag använder och vad oljorna hjälper dig med.


Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna. Den är en ovärderlig hjälp för att komma tillrätta med olika typer av mentala eller fysiska problem och ger kroppen möjlighet att läka. Oljorna verkar även på vårt känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet som hjälper till att motverka stress, oro och ger känslomässig läkning.


Pris 750 kr för ca 80 minuter.

Pensionärer 600 kr dagtid vardagar, övrig tid fullt pris.