Hot stone massage

Hot stone massage

Hot stone massage är en fantastisk massage som ger fullständig avslappning. Jag använder varma lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp stelhet, spänningar, smärta i muskler och leder. Massagen minskar också stress och hjälper till att varva ner.

 

Musklerna slappnar av och muskelvärk/spänningar och knutor lindras, liksom kramper. När de ytliga musklerna slappnar av, med hjälp av värmen från stenarna, kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

 

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och stimulerar cellförnyelsen, vilket gör att celluliter reduceras. Är bra vid dålig blodcirkulation.

Behandlingen hjälper även till att rensa ut slaggprodukter/avfallsprodukter, toxiner/gifter genom att syretillförslen till musklerna ökar samt att blodcirkulationen också ökar.

 

Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.


Stenarna som används är svarta släta lavastenar.

 

Jag ger inte hot stone massage till gravida, inte heller till personer med MS eller någon annan neurologisk sjukdom som kan förvärras av värme. Har du en kronisk sjukdom så är det en bra idé att du pratar med din läkare om olika typer av massage. För det mesta är det ett bra val med hot stone massage men det är viktigt att massagebehandlingen inte krockar med andra behandligar som du får just nu.Priser:

Rygg och nackmasage ca 30- 40 minuter 600 kr.


Helkroppsmassage inklusive ansikte och hårbotten ca 75-85 minuter 750 kr.

Pensionärer 600 kr på dagtid vardagar, övrig tid fullt pris.


Tiden för massagen kan variera beroende på hur mycket besvär du har.